Skip to content

Systeembeheerder ICT

Over People Intouch

Wij zijn een snel groeiende SaaS scale-up. Onze tool SpeakUp® geeft dagelijks miljoenen mensen over de hele wereld de mogelijkheid om hun zorgen te delen. SpeakUp®  maakt het mogelijk om in iedere taal anoniem melding te maken van en te communiceren over misstanden, 24/7, 365 dagen per jaar.

De kennis en ervaring die wij de afgelopen 16 jaar hebben opgedaan maken ons een expert op het gebied van het aankaarten van misstanden, we werken dan ook voor de grootste bedrijven ter wereld (bijv. IKEA, Nestlé & BMW). Onze ambitie is om onze klantenkring wereldwijd nog verder uit te breiden en hiermee het dagelijks leven van mensen veiliger te maken.

Wie is onze Systeembeheerder?

Als Systeembeheerder zorg je dat zowel onze klantsystemen draaien en ten allen tijde veilig zijn als ook ons netwerk op kantoor. Je zorgt dat de basis qua kantoorautomatisering goed is en denkt & helpt mee om dit nog verder te ontwikkelen. Wanneer collega’s ICT gerelateerde problemen hebben ben jij hun eerste aanspreekpunt en je haalt er voldoening uit om ze snel en goed te helpen. We hebben een zeer internationaal team en je kan je dus zowel in het Nederlands als Engels goed verstaanbaar maken.

Je bent geïnteresseerd in Security en leert doormiddel van het ondersteunen van onze Security Officer hier meer over (wij werken conform ISO standaarden). Je bent flexibel; elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en jij hebt zin om die met beide handen aan te pakken. Daarnaast ondersteun je ons development team waar je kan en krijgt kansen om je ook op dit gebied verder te ontwikkelen. Wij zoeken iemand voor de lange termijn en jij hebt dan ook zin om bij ons aan de slag te gaan en samen met ons verder te groeien en te leren.

Wat wij bieden

Naast alle standaard zaken (goed salaris, pensioen, company device, reiskosten vergoeding), bieden wij:

Bijdragen aan een hoger doel; mensen beschermen en helpen. Professionele ontwikkeling aan de hand van onze core values. Werken op een unieke locatie: het Olympisch Stadion in Amsterdam. Samenwerken in een internationaal team waar je veel kan leren, maar wij ook graag van jou leren. Investering in je verdere ontwikkeling en certificering. Gezonde balans tussen privé & werk.

En tot slot; onderdeel worden van onze PIT ‘family’. Ook wel bekend als Pitters 😊

Wat we nodig hebben

 • 5 dagen per week beschikbaar, aantal uren in overleg.
 • Minimaal een afgeronde MBO-4 ICT beheer opleiding (of soortgelijke opleiding)
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Ervaring met het opzetten van webservers / web applicaties
 • Kennis van, of interesse in de cloud (Amazon, Google, Microsoft)
 • Ervaring met Windows, Mac en Linux

Core values

 • Be passionate
 • Be a partner
 • Strive for excellence
 • Have fun
 • Be fair

Interesting job? Please fill in the form and we will get back to you!

Vacancy – Systeembeheerder ICT
Bestand uploaden (Houd er rekening mee dat alleen aanvragen die zowel je cv als je sollicitatiebrief bevatten, in behandeling worden genomen. Dank u wel!) *

About us

This is who we are

Now that you know more about us, we look forward to learning more about you!

See all our vacancies

Share this page