Esittely
Kiitos kiinnostuksestasi People Intouchia kohtaan ja siitä, että tulit verkkosivustollemme. Tietosuoja ja yksityisyys ovat tarjoamiemme palveluiden keskiössä. Noudatamme tätä periaatetta myös yrityksemme verkkosivustolla.

Tässä tietosuojalausekkeessa on lisätietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. People Intouch toimii tämän verkkosivuston kautta käsiteltyjen henkilötietojen rekisterinpitäjänä.

Koskeeko tämä tietosuojalauseke minua?
Tämä tietosuojalauseke koskee sinua, kun:

  • vierailet verkkosivustollamme
  • rekisteröidyt verkkosivustollamme saadaksesi tietoja palveluistamme
  • annat meille jollakin muulla tavalla henkilötietosi viestintätarkoituksiin.

Huomaa, että tätä tietosuojalauseketta ei sovelleta mihinkään tarjoamaamme palveluun. Kun käytät palveluitamme tehdäksesi ilmoituksen väärinkäytöksestä, lue tietosuojalauseke siltä verkkosivustolta, jolta lähetät viestisi.

Keräämämme tiedot
Keräämme seuraavan tyyppisiä tietoja:

  • Yhteystiedot (jotka olet antanut meille esimerkiksi yhteydenottolomakkeessa): nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, yrityksesi nimi ja yrityksesi osoite.
  • Tekniset tiedot:IP-osoitteesi, käyttämäsi selaintyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmä, aikavyöhyke, paikkatiedot.
  • Verkkosivustomme käyttö: avaamasi sivut, kuinka pitkään olit verkkosivustollamme ja miten päädyit verkkosivustollemme (esimerkiksi Googlen mainoksen kautta) ja vierailusi ajankohta.
  • Muita tietoja, joita saatat antaa meille vuorovaikutuksemme aikana.

Kuinka ja miksi käytämme keräämiämme tietoja
People Intouch voi käyttää keräämiään henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • viestimään sinulle palveluistamme
  • parantamaan verkkosivustoamme ja analysoimaan verkkosivuston tilastoja
  • saamaan käsityksen markkinointikampanjoidemme tehosta.

Yhteystietojesi käsittely pohjautuu suostumukseesi ja tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin: yhteydenotto, tietojen lähetys ja tiedotus. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@peopleintouch.com.

Voimme käyttää verkkosivuston käytöstä kerättyjä teknisiä tietoja perusteltujen intressiemme mukaan. Tarkoituksena on parantaa verkkosivustoamme ja saada syvällistä tietoa sivustollamme tapahtuvien napsautusten pohjalta. Suostumuksesi mukaan käytämme näitä tietoja myös saadaksemme tietoja markkinointikampanjoistamme.

Saat tästä lisätietoja evästekäytännöstämme. Henkilötietojasi ei enää käsitellä ellei se ole aivan välttämätöntä.

People Intouchille annettuja tietoja ei milloinkaan myydä tai jaeta kolmansille osapuolille.

Tietosuojaa koskevat valintasi ja oikeutesi
Voit päättää antaa meille henkilötietosi saadaksesi tietoja palveluistamme. Voit myös selata verkkosivustoamme ja lukea kaiken sen sisällön. Halutessasi voit poistaa evästeet käytöstä selainasetuksista ja silti jatkaa verkkosivustomme tarkastelua.
Rekisteröitynä sinulla on useita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Näihin sisältyvät seuraavat oikeudet:

  • oikeus päästä käsiksi omiin henkilötietoihisi: voit pyytää saada tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käsitellään, miksi niitä käsitellään, kuka vastaanottaa tietojasi, missä tietojasi käsitellään ja kuinka kauan tietojasi säilytetään
  • oikeus korjata virheellisiä henkilötietoja tai pyytää henkilötietojen poistamista
  • oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä
  • oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely.

Kun lähetät meille henkilötietojesi käsittelyä koskevan pyynnön, vastaamme sinulle kuukauden kuluessa.

Mikäli vastaamiseen menee tätä pidempään, ilmoitamme sinulle asiasta. Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi tai haluat lähettää pyynnön, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@peopleintouch.com. Jos olet sitä mieltä, ettemme käsittele henkilötietojasi oikein, sinulla on oikeus tehdä valitus Alankomaiden valvontaviranomaiselle tai omalle paikalliselle valvontaviranomaisellesi.

Tietosuoja
People Intouch on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattaa tietosuojalakeja ja -asetuksia, kuten yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). People Intouch on ryhtynyt mittaviin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin estääkseen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön ja muuttamisen.

Kuinka käytämme evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita
Käytämme erilaisia evästeitä verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi, selauskokemuksesi parantamiseksi ja verkkoliikenteen analysoimiseksi. Voit tarkastella evästekäytäntöämme.

Ulkoiset linkit
People Intouch -verkkosivustolla saattaa olla linkkejä, jotka viittaavat tai jotka johtavat suoraan kolmannen osapuolen verkkosivustoille. People Intouch ei ota vastuuta tällaisten verkkosivustojen sisällöstä eikä People Intouch ole vastuussa siitä, että tällaisten verkkosivustojen tarjoajat noudattavat tietosuoja-asetusten vaatimuksia. Sinun kannattaa tutustua käyttämiesi kolmannen osapuolen sivustojen tietosuojalausekkeisiin ja muihin käytäntöihin.

Muokkaukset
People Intouch voi muuttaa tätä tietosuojalauseketta tai tehdä siihen lisäyksiä oman harkintansa mukaan. Pysyäksesi ajan tasalla siitä, onko tietosuojalauseketta muutettu, sinun tulee tarkistaa ajoittain tämä People Intouch -verkkosivuston osio.

Kysymykset
Tätä tietosuojalauseketta tai verkkosivustoamme koskevat kysymykset voidaan lähettää yhteydenottolomakkeella tai osoitteeseen privacy@peopleintouch.com

Viimeksi muokattu: 6. tammikuuta 2020